Bookmark and Share Email this page Email Print this page Print

Photos: War Stories

(page 3 of 12)

In Afterthoughts, I wrote that the new facility reminded me of an elementary school. That was effect the NPS was actually going for, as the center’s mission is education and interpretation. “[The new facility] needed to have more of a feeling of a campus than a building,” says Rupp. “In the previous center, the one-million-plus annual visitation had to be a contained in a single building.”

The new goal was to use the property available to spread out the functions of the visitor center—museum, gift shop, ticketing, administration, etc.—in separate pavilions. Visitors are meant to be more aware of the shelter and shade of the heavy roof of each pavilion than they are than the walls of those buildings.

HONOLULU Magazine invites you to comment on our articles and the issues they raise. Comments are moderated for offensive language, commercial messages and off-topic posts. Some comments may be chosen for inclusion in the magazine on the Feedback page, if name and city are included. Comments are moderated as time allows.

Add your comment:
,April